ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εκπέμπει SOS!

Οριακή η κατάσταση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, από αύριο κιόλας, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να υποβιβαστούν δύο ιστορικά τμήματα, αυτά του γυναικείου μπάσκετ και βόλεϊ.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εκπέμπει SOS!

Η κατάσταση στη «Μάνα του Λόχου» έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πριν από μερικά χρόνια, η πρωτοβουλία της Θύρας 13 κατάφερε να σώσει το «καράβι» προτού αυτό πέσει στα βράχια.

Πλέον όμως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τα χρέη «πνίγουν» τον Ερασιτέχνη, η θηλιά έχει μπει στο λαιμό… και ιστορικά τμήματα, όπως αυτό του γυναικείου μπάσκετ και βόλεϊ, από αύριο κιόλας μπορεί να υποβιβαστούν άμεσα στην δεύτερη κατηγορία και να «στιγματιστούν» για πάντα.

Ακόμα και την ύστατη ώρα, πρέπει να βγουν μπροστά όσοι Παναθηναϊκοί έχουν την οικονομική επιφάνεια και να σώσουν το όνομα και την ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου στη χώρα μας.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ερασιτέχνης εκπέμπει SOS, το θέμα είναι αν ακούει κανείς…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.