ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Όχι» της ΕΟΠΕ στο αίτημα του Παναθηναϊκού

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αρνήθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού για παράταση της δήλωσης όσον αφορά το τμήμα βόλεϊ γυναικών. Δεν θα κατεβάσουν ομάδα στην Α1 γυναικών, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι «πράσινοι».

«Όχι» της ΕΟΠΕ στο αίτημα του Παναθηναϊκού

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε νωρίτερα ανακοίνωση με την οποία ζητούσε την παράταση της διορίας δήλωσης συμμετοχής στα πρωταθλήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Ωστόσο, η ΕΟΠΕ, η οποία έχει υπό τη σκέπη της την Α1 γυναικών, απάντησε αρνητικά στο αίτημα του Παναθηναϊκού, πράγμα που σημαίνει πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι «πράσινοι» δεν θα κατεβάσουν ομάδα στην πρώτη κατηγορία του βόλεϊ γυναικών τη νέα σεζόν. Η αδυναμία συμμετοχής στην Α1 θα οδηγήσει στον υποβιβασμό του εν λόγω τμήματος.

Πλέον, οι «πράσινοι» αναμένουν τις απαντήσεις των αρμόδιων φορέων τόσο στο βόλεϊ ανδρών (ζήτησαν προθεσμία έως τις 24/8), όσο και στο μπάσκετ γυναικών (αιτήθηκαν προθεσμία έως τις 7/8).

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...