ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μαύρη σελίδα...

Οριστικό: Δεν κατεβαίνει το βόλεϊ γυναικών στο επόμενο πρωτάθλημα

Αδυνατεί να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, κάτι που σημαίνει αυτόματα υποβιβασμό!

Οριστικό: Δεν κατεβαίνει το βόλεϊ γυναικών στο επόμενο πρωτάθλημα

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο “ΣΠΟΡ FM 94,6”, το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ του Παναθηναϊκού, δε θα δηλώσει συμμετοχή για το επόμενο πρωτάθλημα-με τη διορία να λήγει απόψε το βράδυ-και αυτομάτως μένει εκτός της μεγάλης κατηγορία για πρώτη φορά στην ένδοξη ιστορία του τμήματος.

Η κορυφαία ομάδα στην ιστορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ με 23 πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα, δεν μπορεί να δηλώσει συμμετοχή αφού η διοίκηση Πρωτοδικείου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν βρήκε τους οικονομικούς πόρους που ήταν απαραίτητοι προκειμένου το τμήμα να “κατέβει” στο επόμενο πρωτάθλημα.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως ο Παναθηναϊκός μένει εκτός αγώνων για τη σεζόν 2017-2018 (δε συμμετέχει πουθενά) και εφόσον συγκροτήσει ομάδα την επόμενη χρονιά (2018-2019), θα ξεκινήσει την πορεία της από την Pre League, μια νεοσύστατη κατηγορία που τοποθετήθηκε ανάμεσα στην Α1 και την Α2.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διορία δηλώσεων συμμετοχής λήγει το βράδυ, ωστόσο θεωρείται απίθανο να βρεθεί άνθρωπος που να δώσει τα απαραίτητα χρήματα και να σώσει το τμήμα. Αλλά και στην υπόθεση πως βρίσκονται τα απαιτούμενα χρήματα και ε τέλει δηλωθεί η ομάδα, θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί εκ νέου το τμήμα αφού δεν υπάρχει καμία αθλήτρια στο ρόστερ τούτη την ώρα, αφού όλες έχουν αποχωρήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.