ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκριγκόρτσουκ: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Γκαμπάλα, Ρόμαν Γκριγκόρτσουκ, στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (27/7).

Γκριγκόρτσουκ: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία»

O Γκριγκόρτσουκ κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τη σύγκριση των αναμετρήσεων του 2015 και εκείνων που έπονται, τονίζοντας πως πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Ο τεχνικός της Γκαμπάλα τόνισε, χαριτολογώντας, ότι μόνο με μια νίκη της τάξεως του… 5-0 θα ήταν καλά τα πράγματα για την ομάδα του, εκθειάζοντας τον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε «σύλλογο με μεγάλη ιστορία και όνομα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Γκαμπάλα:

Για την κόντρα πριν δύο χρόνια: «Eκείνη η νίκη είχε το δικό της αποτέλεσμα εκείνη την στιγμή και αυτή την στιγμή δεν έχει σημασία τώρα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.806 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το στόχο του στο αυριανό ματς: «Θα είναι πολύ καλά άμα κερδίσουμε 5-0 . Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν είναι τόσο καλό. (γελώντας) Στα σοβαρά, τώρα δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιο αποτέλεσμα είναι καλό, είναι κάτι που θα το βρούμε μετά».

Για το τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό: «Εμείς έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες. Είναι μία διαφορετική ομάδα από εκείνη την εποχή. Όμως εμείς προσπαθήσαμε να συλλέξουμε πληροφορίες για τους παίκτες που ήρθαν τώρα στην ομάδα».

Για τα συναισθήματα μετά την κλήρωση: «Εγώ την κλήρωση την βλέπω πάντα με ψυχρό βλέμμα. Είμαστε μικρή ομάδα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα γι’ αυτό οποιαδήποτε αντίπαλος βγαίνει από την κλήρωση για εμάς είναι πάντα ένας μεγάλος αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και όνομα».

Για τη σειρά των εδρών: «Δεν μπορείς να πεις αν είναι θετικό ή αρνητικό. Είχα πει πολλές φορές πως δεν έχει μεγάλη σημασία η σειρά και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουμε μετά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...