ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάνε πολύ καλά τα διαρκείας στον Παναθηναϊκό

Σε πολύ καλά επίπεδα βρίσκονται οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας στον Παναθηναϊκό, οι οποίες έχουν φτάσει τις 3.100 μέχρι στιγμής.

Πάνε πολύ καλά τα διαρκείας στον Παναθηναϊκό

Με τις μειώσεις στις τιμές στα διαρκείας του Παναθηναϊκού από φέτος, πολύς κόσμος των πράσινων έχει σπεύσει να προμηθευτεί το εισιτήριό του, που σε κάποιες θύρες είναι μειωμένο κατά 50%.

Ήδη έχουν διατεθεί 3.100 κάρτες διαρκείας, φτάνοντας το 60% από τη συνολική διάθεση της περσινής σεζόν (πουλήθηκαν πέρσι 5.500), ενώ αν υπάρξει και πρόκριση επί της Γκαμπάλα, τα νούμερα θα αυξηθούν, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αρκετά ευχαριστημένοι με τις μέχρι στιγμής πωλήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.