ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για συμφωνία Παναθηναϊκού με Γκάμπριελ Σίλβα, λένε οι Ιταλοί (pic)

Οι «πράσινοι» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση Ουντινέζε για τον Βραζιλιάνο μπακ, με τον οποίο έχουν έλθει σε συμφωνία, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Για συμφωνία Παναθηναϊκού με Γκάμπριελ Σίλβα, λένε οι Ιταλοί (pic)

Ο 26χρονος αριστερός μπακ της Ουντινέζε, Γκάμπριελ Σίλβα, αποτελεί ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη για την εν λόγω θέση, με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν πως οι «πράσινοι» έχουν έλθει σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο και πλέον ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στον ιταλικό σύλλογο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «tuttomercato»: «Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το… πρέσινγκ για τον Γκάμπριελ Σίλβα. Ο ελληνικός σύλλογος, που σήμερα μπαίνει στη μάχη των προκριματικών του Europa League, αντιμετωπίζοντας την Γκαμπάλα, θα καταθέσει αύριο (Παρασκευή) επίσημη πρόταση στην Ουντινέζε, ούτως ώστε να κλείσει το deal, καθώς οι Έλληνες τα έχουν βρει με τον παίκτη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...