ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ "ΜΕΤΩΠΑ"

Φουλάρει για μεταγραφές

Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του αριστερού μπακ στον Παναθηναϊκό - Εντός της εβδομάδας τελειώνει και του σέντερ φορ.

Φουλάρει για μεταγραφές

Εδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων είναι αυτή που έρχεται για τον Παναθηναϊκό. Το πρώτο ματς με την Γκαμπάλα πέρασε, η νίκη- έστω κι αν το σκορ αδικεί τους πράσινους- ήρθε και το βάρος μέχρι και τη ρεβάνς της 3ης Αυγούστου στο Αζερμπαϊτζάν πέφτει στη μεταγραφική ενίσχυση. Είναι πολύ πιθανό, βάσει του ρεπορτάζ, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να έχει ολοκληρώσει δυο μεταραφές την εβδομάδα που έρχεται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτηση αριστερού μπάκ, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι την Τρίτη.  Οπως αναφέρουν στην Ιταλία, οι «πράσινοι» είναι πολύ πιθανόνα κάνουν δικό τους από τον αριστερό οπισθοφύλακα της Ουντινέζε, Γκάμπριελ Σίλβα, αλλά οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που είναι πιο ψηλά στη λίστα. Μέχρι την Παρασκευή, επίσης, είναι πιθανό να αποκτηθεί ο λεγόμενος “βασικός επιθετικός”, που θα καλύψει το κενό του Μάρκους Μπεργκ.

Από εκεί και πέρα, όταν ολοκληρωθούν αυτές οι μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός θα δουλέψει τις περιπτώσεις δεξιού μπακ και δεξιού εξτρέμ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη έχουν εντοπιστεί οι στόχοι.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.