ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολίνς: «Προέχει το συμφέρον της ομάδας, όχι ο εγωισμός μου»

Για την απόφασή του να εκτελέσει το πέναλτι με την Γκαμπάλα, αλλά και για τη χρονιά που έρχεται μίλησε ο Γκιγιέρμο Μολίνς.

Μολίνς: «Προέχει το συμφέρον της ομάδας, όχι ο εγωισμός μου»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός στη LiveSport: 

Για την απόφασή του να εκτελέσει το πέναλτι: «Έχω αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό δεν φοβάμαι να αναλάβω την ευθύνη. Θεωρώ ότι ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω. Όμως το βασικότερο είναι ότι αισθάνομαι καλά. Όταν δεν θα νιώσω καλά, δεν θα είμαι ο εκτελεστής. Προέχει το συμφέρον της ομάδας κι όχι ο εγωισμός μου»

Για την εικόνα του και τι έχει αλλάξει σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο στον Παναθηναϊκό: «Πολλά… Έκανα προετοιμασία με την ομάδα, γνωρίζω τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου, έχω προσαρμοστεί πια. Όταν ήρθα, στις αρχές Φεβρουαρίου, προερχόμουν από τραυματισμό,  ομάδα είχε συνεχόμενα παιχνίδια και δεν μου δινόταν η δυνατότητα να παίξω, γιατί υπήρχε η πίεση του αποτελέσματος. Τώρα είναι διαφορετικά για μένα κι αυτό βγαίνει στα παιχνίδια».

Ενώ για τον ανταγωνισμό στην επίθεση με την έλευση ενός ακόμη επιθετικού: «Ο προπονητής ξέρει σε ποιες θέσεις και με πόσους παίκτες πρέπει να ενισχυθεί το ρόστερ. Η δουλειά μου είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και να διεκδικώ τη συμμετοχή στην ενδεκάδα. Είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να διαθέτει πολλούς ικανούς παίκτες και να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...