ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τι συμβαίνει με τον Γερμανό

Μέχρι και τα χρήματα για τις βενζίνες ζητάει ο Βέμερ!

Ένα αγκάθι που δε λέει να αφήσει τον Παναθηναϊκό, είναι αυτό του Γενς Βέμερ, ο οποίος ζητά μέσω της προσφυγής του ακόμα και τα χρήματα για τις μετακινήσεις του!

Μέχρι και τα χρήματα για τις βενζίνες ζητάει ο Βέμερ!

Εκδικάστηκε η καταγγελία του Γενς Βέμερ, μέσα στην εβδομάδα που πέρασε-αναμένεται η απόφαση-με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή να διεκδικεί από τον Παναθηναϊκό το ποσό των 510.000 ευρώ προκειμένου να μείνει ελέυθερος.

Οι πράσινοι επί της ουσίας παραδέχτηκαν πως δεν έχουν πληρώσει τον παίκτη τις δόσεις του Φεβρουαρίου και του Μαΐου, με το σχετικό υπόμνημα που υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκολάκης να αναφέρει:

«Σε πρόσκαιρη ταμειακή δυσχέρεια, η οποία έχει αντίκτυπο στο σύνολο των ποδοσφαιριστών που απασχολεί η εταιρεία μας, αλλά και στο σύνολο του υπόλοιπου προσωπικού (τεχνικό και διοικητικό) κι όχι μόνο στον αντίδικο».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό οφείλονται χρήματα στον παίκτη και σε άλλους, ενώ όπως αναφέρει και η Live Sport, στον Παναθηναϊκό λένε πως είναι παράτυπο να διεκδικεί το ποσό των 175.000 ο Βέμερ από τον επόμενο χρόνο, καθώς μπορεί να πληρώνεται από κάποια άλλη ομάδα εφόσον μεταγραφεί, ωστόσο αυτός παραμένει στον Παναθηναϊκό.

Το αστείο της υπόθεσης δεν είναι όλα τα παραπάνω, διότι είναι προφανώς δικαίωμα του αθλητή να διεκδικεί τα χρήματά του, είτε είναι παράλογα τα επιχειρήματα του είτε όχι, αλλά το γεγονός πως ζητά να πάρει και τα χρήματα που θα έπρεπε να παίρνει βάσει συμβολαίου, για τις μετακινήσεις του δηλαδή βενζίνες (800 το μήνα).

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παρέχει στον ποδοσφαιριστή μηνιαίο ποσό 800 ευρώ για καύσιμα αναφορικά με τη χρήση αυτοκινήτου για την εκτέλεση των επαγγελματικών υποχρεώσεών του έναντι της ομάδας» αναφέρει το έγγραφο που προσκόμισε ο δικηγόρος των πράσινων, με τον Παναθηναϊκό στο σχετικό υπόμνημα να απαντά:

«Αν ο αντίδικος εννοεί τα έξοδα βενζίνης που αναφέρονται στο από 29/5/2017 έγγραφο, εκεί ρητά υποστηρίζεται ότι η καταβολή του εξαρτάτο από την αποτελεσματική εκπλήρωση (επίδοση) των επαγγελματικών του καθηκόντων, η οποία δεν ήταν ικανοποιητική με αποτέλεσμα να μη συμμετέχει στους αγώνες της ομάδας μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.