ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Πλησιάζει ο Πούκι

Σε καλό σημείο οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι για τον Τέεμου Πούκι. Σήμερα η οριστική κατάληξη της υπόθεσης.

Πλησιάζει ο Πούκι

Ως γνωστόν, άνθρωπος της ΠΑΕ βρίσκεται στη Δανία κάνοντας διαπραγματεύσεις για την αγορά του. Φινλανδού επιθετικού. Οι «πράσινοι» προσφέρουν πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ στην Μπρόντμπι και είναι διατεθειμένοι να δώσουν και κάτι παραπάνω για να κάνουν δικό τους τον Πούκι.  Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Δανίας, η ομάδα του αξιώνει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, θέλει Παναθηναϊκό και το έδειξε και με τις χθεσινές του δηλώσεις.

Χθες έγιναν πολύωρες συζητήσεις και σήμερα θα συνεχιστούν. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για ολοκλήρωση της μεταγραφής του 27χρονου ποδοφαιριστή, ο οποίος αν όλα πάνε καλά θα έρθει για να καλύψει τη θέση στην επίθεση και να δώσει ποιότητα στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Εντός της ημέρας τα πάντα θα γίνουν γνωστά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.