ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ερχεται ο Γιόχανσον, έγινε η πρόταση για Πούκι

Ο Σουηδός δεξιός μπακ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα - Εστειλε την πρόταση στην Μπρόντμπι για τον Πούκι ο Παναθηναϊκός.

Ερχεται ο Γιόχανσον, έγινε η πρόταση για Πούκι

Καταιγιστικές είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” μετά τη συμφωνία με τον Σουηδό μπακ, Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος έρχεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, φουλάρει και για τον Πούκι. Χθες το βράδυ εστάλη η επίσημη πρόταση στην  Μπρόντμπι. Στο «τριφύλλι» βλέπουν ότι έχουν πολλές πιθανότητες για να ντύσουν στα πράσινα τον 27χρονο φορ και πλέον παίζεται ένα παιχνίδι τακτικής με τους Δανούς. Η πρόταση είναι ύψους 1.5 εκατ. ευρώ και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Σε ό, τι αφορά τον Γκάμπριελ Σίλβα η συμφωνία με τον παίκτη είναι δεδομένη και μένει το ΟΚ της Ουντινέζε. Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις επί του θέματος, με τον Βραζιλιάνο να είναι κοντά στο να γίνει ποδοσφαιριστής του ‘τριφυλλιού”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.