ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωση για τον Βλαχοδήμο στα social media! (pic)

Τα σχόλια των «πράσινων» οπαδών στην ανάρτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Αποθέωση για τον Βλαχοδήμο στα social media! (pic)

Μετά το άνοιγμα του σκορ από πλευράς Γκαμπάλα (αυτογκόλ Μολέδο), οι Αζέροι είχαν ακόμη μία ευκαιρία να σκοράρουν με «δράστη» τον Μονρόουζ, αλλά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το σκορ ως έχει, για να έρθει στη συνέχεια η «πράσινη» ανατροπή πρόκρισης.

Ο νεαρός πορτιέρο του «τριφυλλιού» ανέβασε στο instagram τη φωτογραφία που τον απεικονίζει να… ίπταται και να αποκρούει την προσπάθεια της Γκαμπάλα, αποκομίζοντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι εκθείασαν τον Βλαχοδήμο για τη μεγάλη απόκρουσή του και τη συνολική, καλή εμφάνισή του στο Μπακού.

«Τι έβγαλες ρε τρελέ;», «Είσαι ωραίος», «Μπράβο φίλε, φοβερή απόκρουση», ανέφεραν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των οπαδών στον «Όντι».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Off to the next stage…☘️ #Panathinaikos #EuropaLeague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Odisseas Vlachodimos (@vlachod1mos) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.