ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Κόντρα σε όλα για το θαύμα

Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει για 30η φορά ισπανική ομάδα, μια ιστορία που συνήθως τον βρίσκει να είναι «θύμα», ωστόσο σχεδόν σε όλα τα ματς ήταν ανταγωνιστικός πλην ελαχίστων περιπτώσεων.

Κόντρα σε όλα για το θαύμα

Η κληρωτίδα δε συμπεριφέρθηκα καλά… στον Παναθηναϊκό, τον έστειλε στη Σκύλλα (η Χάρυβδη ήταν η Έβερτον) και πλέον η είσοδος στους ομίλους του Europa League περνάει μέσα από τη «Χώρα των Βάσκων».

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, μπορεί να μην είναι το φόβητρο, αλλά μια καλή ισπανική ομάδα, είναι αρκετή για να αποκλείσει μια ελληνική με συνοπτικές διαδικασίες… O Παναθηναϊκός όμως δε θα πέσει αμαχητί, θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί και δε θα σταματά να ελπίζει στο θαύμα.

Πριν όμως έρθουν οι αναμετρήσεις με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ας θυμηθούμε τι έχει κάνει ο Παναθηναϊκός απέναντι σε ισπανικές ομάδες, όποτε τις συνάντησε.

Αγώνες Παναθηναϊκού κόντρα σε ισπανικές ομάδες: 29 Νίκες: 3 (Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Μαγιόρκα) Ισοπαλίες: 8 (Αθλέτικ Μπιλμπάο, Λα Κορούνια, Βαλένθια, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ, Μάλαγα) Ήττες: 18 (Αθλέτικ Μπιλμπάο, Λα Κορούνια, Βαλένθια, Μαγιόρκα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάλαγα, Βιγιαρεάλ, Θέλτα).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...