ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καμπέσας: «Είμαστε οικογένεια, θέλω να τιμήσω την πράσινη φανέλα»

Ο 20χρονος εξτρέμ αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στους «πράσινους», τις φιλοδοξίες του για τον σύλλογο, αλλά και στις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Μπιλμπάο.

Καμπέσας: «Είμαστε οικογένεια, θέλω να τιμήσω την πράσινη φανέλα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράιαν Καμπέσας στην «Sportday»:

Για τη νίκη στο Μπακού επί της Γκαμπάλα: «Είναι ιδιαίτερα σημαντική νίκη για εμάς. Αυτό, άλλωστε, είχε στο μυαλό της η ομάδα».

Για τις σκέψεις και την αντίδραση μετά το γκολ των Αζέρων: «Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κύριου Ουζουνίδη, γιατί απλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Το διαχειριστήκαμε καλύτερα μετά το 1-0. Πήραμε ξανά τις ευκαιρίες μας και τις εκμεταλλευτήκαμε».

Για το γκολ που πέτυχε: «Ήταν ωραίο γκολ. Το πρώτο μου με την πράσινη φανέλα. Πραγματικά χαίρομαι πολύ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να γίνω μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Θέλω να τιμήσω αυτή τη φανέλα. Με το να σημειώνεις ένα κρίσιμο γκολ, κινείσαι προς αυτή την κατεύθυνση. Λειτούργησα με το ένστικτο. Είχα αντίπαλο μπροστά μου, προσπάθησα με προσποιήσεις να βρω κάποιο κενό, σημάδεψα στη γωνία και σκόραρα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα πλέι οφ Europa League: «Όποιον και να αντιμετωπίσεις στα Play-Offs, πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος. Προτιμώ να κοιτάμε τον εαυτό μας».

Για το αν ο ίδιος θα ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή του: «Σίγουρα. Πέρυσι δεν είχα πολλές ευκαιρίες στην Ιταλία. Μετά έπαιξε στο Copa America U20 και κατά συνέπεια δεν είχα χρόνο για να αγωνιστώ. Τώρα άνοιξε για μένα ένα καινούργιο κεφάλαιο».

Για το εάν υπάρχει άγχος:«Όχι βέβαια. Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το άγχος στο ποδόσφαιρο, καλύτερα να μην αγωνίζεσαι. Αντίθετα, αυτό μου δίνει κίνητρο να γίνω καλύτερος και να ανταποκριθώ στα μεγάλα στοιχήματα του Παναθηναϊκού. Μου μίλησαν πριν έρθω. Πιστεύω πως το κλαμπ θα μου δώσει αρκετές ευκαιρίες».

Για τη φετινή πορεία της ομάδας:«Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε πιστοί στο πρόγραμμά μας. Να ακολουθούμε τη φιλοσοφία μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Με σταθερή δουλειά μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει τα θέλω του. Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά, ωστόσο είμαστε οικογένεια και ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...