ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παίρνει παράταση η άφιξή του στην Ελλάδα

Καθυστερεί του Γκάμπριελ

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γκάμπριελ Σίλβα και την Ουντινέζε, αλλά η μεταγραφή καθυστερεί.

Καθυστερεί του Γκάμπριελ

Όπως αναφέρει  η «Πράσινη», ο λόγος της καθυστέρησης της υπόθεσης του 26χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό, αλλά με μια μικρή διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στον Γκάμπριελ και την Ουντινέζε.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν να διευθετηθεί το θέμα και ούτως ώστε να προχωρήσει η υπόθεση και να υπογράψει ο Γκάμπριελ το τριετές συμβόλαιο με το τριφύλλι, καθώς η ημερομηνία-dealine για τη δήλωση του παίκτη στη λίστα της UEFA για τα play off του Europa πλησιάζει (Δευτέρα 7/8) και οι πράσινοι θέλουν να έχουν τον παίκτη διαθέσιμο για τα ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αν υπάρξει οποιοδήποτε νέο κόλλημα, τότε δε θα πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός, ο Παναθηναϊκός να στραφεί σε άλλη λύση, αλλά προς το παρόν, οι πιθανότητες είναι να ολοκληρωθεί με αίσιο τέλος το deal με τον Γκάμπριελ και ο Βραζιλιάνος να ντυθεί στα πράσινα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...