ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Τι έκανε ο Πούκι στο ματς με την Κοπεγχάγη

Ο... έλεγχος προόδου του Φινλανδού επιθετικού κόντρα στην Κοπεγχάγη, στο τελευταίο ( ; ) του ματς με τη Μπρόντμπι.

Τι έκανε ο Πούκι στο ματς με την Κοπεγχάγη

Για 74 αγωνιστικά λεπτά προσπαθούσε να λύσει τον «γόρδιο» δεσμό της άμυνας της Κοπεγχάγης, από κοινού με τον, παρτενέρ του στην επίθεση, Κλίμεντ, όμως δεν κατάφερε και πολλά.

Ο 27χρονος επιθετικός μάλιστα, είχε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ από νωρίς (7′), όταν έλαβε ωραία πάσα από τον Κλίμεντ, αλλά το τελείωμά του έδιωξε σε πρώτο χρόνο ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Όλσεν.

Εν τέλει, ο Πούκι αντικαταστάθηκε στο 74ο λεπτό από τον Μενσά, όταν και το σκορ βρισκόταν στο 0-0, ωστόσο η Μπρόντμπι άνοιξε το σκορ στο 91ο λεπτό χάρη στο γκολ του Σίμον Τίμπλινγκ (91′).

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 85.698 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον τα «βλέμματα» όλων στρέφονται προς την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Μπρόντμπι και του Παναθηναϊκού, για τη μεταγραφή του Φινλανδού φορ, με την αυριανή ημέρα να αναμένεται «καυτή» όσον αφορά το εν λόγω ζήτημα, καθώς, διαφαίνεται ότι θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο «σίριαλ».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι Δανοί δημοσιογράφοι προσπάθησαν να εκμαιεύσουν μια δήλωση από τον Πούκι, στο pre-game της αναμέτρησης), αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε ότι για εκείνον, σε πρώτη μοίρα έμπαινε το ματς με την Κοπεγχάγη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...