ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

«Νέα επαφή με Αρμεντέρος ο Παναθηναϊκός»

Οι «πράσινοι» ήρθαν εκ νέου σε επικοινωνία με την πλευρά του 27χρονου επιθετικού.

«Νέα επαφή με Αρμεντέρος ο Παναθηναϊκός»

Η «υπόθεση Πούκι» παραμένει… άλυτη και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ουδεμία -θετική ή αρνητική- εξέλιξη στις συζητήσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπρόντμπι.

Το γεγονός αυτό οδηγεί τους «πράσινους» στην πραγματοποίηση νέων κύκλων επαφών με άλλους υποψήφιους στόχους, προκειμένου να υπάρχει η απαραίτητη προεργασία και να μη χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, σε περίπτωση που «ναυαγήσει» του Πούκι.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», το «τριφύλλι», πλην του Τσάβες, φέρεται να ήρθε εκ νέου σε επαφή με την πλευρά του Σάμουελ Αρμεντέρος, του 27χρονου Σουηδού επιθετικού της Χέρακλες.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.721 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός είχε ασχοληθεί και το προηγούμενο διάστημα με τον Αρμεντέρος, ωστόσο η Χέρακλες αξίωνε 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Πάντως, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως υπάρχει μια… μεταστροφή του κλίματος στην υπόθεση Αρμεντέρος, που ίσως λειτουργήσει υπέρ του Παναθηναϊκού, καθώς ο Σουηδός ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από την ολλανδική ομάδα και ασκεί πιέσεις ώστε η Χέρακλες να ρίξει τις απαιτήσεις της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.