ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτός είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Κουλιμπαλί στα ματς με τη Μπιλμπάο

Ποιος «πράσινος» είναι το φαβορί για την κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνας στα παιχνίδια με τους Βάσκους.

Αυτός είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Κουλιμπαλί στα ματς με τη Μπιλμπάο

Ο τραυματισμός του Ουσμάν Κουλιμπαλί στη φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο ανάγκασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο να επεξεργαστεί όλες τις διαθέσιμες επιλογές, τσεκάροντας το υπάρχον ρόστερ για να βρει τον αντικαταστάτη του ποδοσφαιριστή από το Μάλι, στα δύο ευρωπαϊκά ματς με τη Μπιλμπάο.

Οι πρώτες ενδείξεις αλλά και τα υπάρχοντα δεδομένα, αναδεικνύουν τον Δημήτρη Κολοβέτσιο ως φαβορί για τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Ματίας Γιόχανσον είναι ανέτοιμος.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει μια εικόνα από την παρουσία του Κολοβέτσιου στα δεξιά της άμυνας, καθώς τον είχε «τσεκάρει» τόσο στις προπονήσεις στο Τέχελεν, όσο και στα φιλικά προετοιμασίας, δείχνοντας πως μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα που προτάσσει η εν λόγω θέση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.159 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.