ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ο ποιοτικός Τσάβες και η συνέχεια στις μεταγραφές

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για το αίσιο τέλος στη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες και για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Ο ποιοτικός Τσάβες και η συνέχεια στις μεταγραφές

Μπορεί ο περίφημος αντι – Μπεργκ να καθυστέρησε, μπορεί η μεταγραφή επιθετικού να αποτέλεσε ένα μεγάλο σήριαλ για τον Παναθηναϊκό, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να αποκτήσουν έναν από τους πρώτους στόχους τους για τη γραμμή κρούσης και να την ενισχύσουν με έναν ποδοσφαιριστή, που μπορεί να δώσει άλλη διάσταση στην ομάδα.

Αντρές Τσάβες, λοιπόν. Αργεντινός, στα 26 του, με ποικιλία στο παιχνίδι του, με ταχύτητα, γκολ και με ικανότητα να παίξει σε πάνω από μια θέσεις. Ο ποδοσφαιριστής, που χθες το βράδυ είπε το «ναι» σε πρόταση για τριετές συμβόλαιο και θα πάρει 650.000 ευρώ ανά χρόνο, έρχεται στην Ελλάδα και στο τριφύλλι για να δώσει το κάτι παραπάνω. Ερχεται για να προσθέσει ποιότητα στην επίθεση, για να καλύψει το κενό του Μάρκους Μπεργκ και  να δώσει στην ομάδα όλα αυτά τα οποία της λείπουν τώρα. Θεωρητικά, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και να δικαιώσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την επιλογή του. Μπορεί να αποτελέσει τον βασικό άξονα της επίθεσης, να ξεμπλοκάρει αντίπαλες άμυνες και φυσικά, λόγω του στυλ του και της κουλτούρας του, να ξεσηκώσει τη Λεωφόρο. Τα στοιχεία τα διαθέτει, μένει να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να τα δείξει στο γήπεδο. Το βέβαιο είναι ότι μια σπουδαία μεταγραφή που πέρασε από χίλια κύματα, πραγματοποιήθηκε, έστω και αργά, για τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, χρειάζονται κι άλλα. Οι «πράσινοι» δεν σταματούν εδώ τις μεταγραφικές τους αναζητήσεις. Θα ακολουθήσει ένας ακόμη αριστερός μπακ και πιθανότατα ένας εξτρέμ, που θα αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά, αλλά θα μπορεί να παίζει και στα δεξιά. Αυτός είναι ο προγραμματισμός και με βάση αυτές τις ανάγκες κινούνται στον Παναθηναϊκό για την υπόλοιπη μεταγραφική συνέχεια. Όλα αυτά, μετά το πρώτο παιχνίδι με την Μπιλμπάο.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα, προέχει η αναμέτρηση της Πέμπτης με τους Βάσκους, εκεί που ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να εμπιστευτεί τους πιο έτοιμους, απ’ ότι τις προηγούμενες ημέρες, Λουτσιάνο και Καμπέσας, θα βάλει, πιθανότατα, τον Ρέις αντί του τραυματία Κουλιμπαλί, και θα έχει σκοπό η ομάδα του να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να αιφνιδιάσει, με πλάνο και υπομονή, τους φιλοξενούμενους, που, φυσικά, είναι το φαβορί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...