ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη ο ΑΠΟΕΛ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη ο ΑΠΟΕΛ

Δεκαπενταύγουστος σήμερα, το στοιχηματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, βρίσκεται στα ύψη, με τα πρώτα παιχνίδια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Με τρία ματς από τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα ασχοληθεί το Betarades.gr, ενώ η τετράδα με τα προγνωστικά συμπληρώνεται με μία αναμέτρηση για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας.

Προβάδισμα ο ΑΠΟΕΛ

Ξεκινάμε με τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Σλάβια Πράγας, στον οποίο θα πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 1.91 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από τον 2ο προκριματικό γύρο έχει ξεκινήσει η πορεία του ΑΠΟΕΛ στη φετινή διοργάνωση, αποκλείοντας αρχικά την Ντουντελάνζ και στη συνέχεια την Βιτορούλ. Οι Τσέχοι, από την πλευρά τους, ξεπέρασαν στον προηγούμενο γύρο το “εμπόδιο” της Μπάτε Μπορίσοφ κερδίζοντας στο πρώτο ματς στην έδρα τους με 1-0, ενώ στη ρεβάνς ηττήθηκαν με 2-1. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δε θα έχει εύκολο έργο σήμερα, ωστόσο έχει ένα πολύ σημαντικό “όπλο” στη φαρέτρα του, το οποίο δεν είναι άλλο από τον παράγοντα έδρα. Οι “γαλαζοκίτρινοι” παραμένουν αήττητοι στα έξι τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ (4-2-0), θα έχουν σήμερα την ένθερμη υποστήριξη των οπαδών τους και μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με τα γκολ στην Ελβετία

Συνεχίζουμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Γιουνγκ Μπόις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ελβετοί διαθέτουν μία ομάδα με επιθετικές αρετές, θα επιδιώξουν σήμερα να μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έκαναν και στον προηγούμενο γύρο, απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου. Επτά επίσημα παιχνίδια έχουν δώσει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και στα πέντε από αυτά έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5 γκολ, δείγμα της φιλοσοφίας τους. Από την άλλη πλευρά, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την ΑΕΚ χωρίς να δεχθεί γκολ, ωστόσο εκείνες ήταν από τις σπάνιες περιπτώσεις που δε δέχθηκε γκολ στην Ευρώπη. Μετά την αναμετρήσεις με την Ένωση, ακολούθησαν τρία ματς για το πρωτάθλημα της Ρωσίας, στα οποία επιβεβαιώθηκε τόσο το Over 2.5, όσο και το Goal / Goal. Περιμένουμε ένα ματς υψηλού ρυθμού σήμερα, θα επιλέξουμε το Over.

Χόφενχαϊμ με κάλυψη

Περνάμε στην αναμέτρηση Χόφενχαϊμ – Λίβερπουλ, στην οποία θα επιλέξουμε τον 1 DNB σε απόδοση 2.10. Από την κορυφαία σεζόν της ιστορίας της προέρχεται η Χόφενχαϊμ, η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει ένα “εισιτήριο” για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μία ομάδα γεμάτη νιάτα και διάθεση, σήμερα θα μπει με μεγάλο ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο. Η Λίβερπουλ, από την πλευρά της, προβλημάτισε με την παρουσία της στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Γουότφορντ. Καλή επιθετικά, ωστόσο στα μετόπισθεν εμφάνισε χτυπητές αδυναμίες. Εξαιρετικά αμφίρροπο το σημερινό ματς, αξίζει να στηρίξουμε την έδρα και τον ενθουσιασμό των Γερμανών, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι “κόκκινοι” δεν δείχνουν ακόμη έτοιμοι.

Δε χάνει η Πρέστον

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με το παιχνίδι Ντέρμπι – Πρέστον, στο οποίο θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 1.94. Η Ντέρμπι δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, καθώς στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σάντερλαντ, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε 0-2 εντός έδρας από τη Γουλβς. Στον αντίποδα, η Πρέστον είναι αήττητη και δεν έχει δεχθεί γκολ μετά από τος δύο πρώτες αγωνιστικές, κερδίζοντας 1-0 την Σέφιλντ Γουένσντεϊ και μένοντας στο 0-0 με την Λιντς. Σήμερα θα παίξει και για την ισοπαλία, η οποία δε θα είναι καθόλου κακό αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι μπορεί να την πάρει, γιατί όχι και να κερδίσει το ματς.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE