ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

H ατάκα του Φελντέιν για την εμπειρία του από τον Παναθηναϊκό

Ο ενθουσιασμένος Δομινικανός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Τι είπε για τη νέα του ομάδα αλλά και για το πέρασμά του από το «τριφύλλι».

H ατάκα του Φελντέιν για την εμπειρία του από τον Παναθηναϊκό

Ο Τζέιμς Φελντέιν επέστρεψε από την Αμερική, πραγματοποιώντας μία μικρή… στάση στην Ελλάδα προκειμένου να διευθετήσει κάποιες μικρολεπτομέρειες σχετικά με τη διαμονή του εδώ αλλά και να βρεθεί με τον κολλητό του, Νικ Καλάθη και στη συνέχεια μετέβη στο Βελιγράδι ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Το κανάλι του Ερυθρού Αστέρα βρήκε τον Φελντέιν στο αεροδρόμιο και δεν δίστασε να του απευθύνει μερικές ερωτήσεις, αναφορικά με τη μεταγραφή του στη Σερβία αλλά και τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα.

Ο Δομινικανός γκαρντ έκανε μάλιστα και μία αναφορά στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να δώσει στους Σέρβους να καταλάβουν πως έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε ομάδα με υψηλές προσδοκίες και πίεση: Έπαιξα για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, που είχε πάντα μεγάλες προσδοκίες, οπότε το έχω συνηθίσει και θα προσπαθήσω να κάνουμε μαζί το ίδιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...