ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η μεταγραφή Τσάβες δίνει… ανάσα στη Μπάνφιλντ! (pic)

Δείτε πως θα επωφεληθεί η πρώην ομάδα του 26χρονου φορ από τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες στον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή Τσάβες δίνει... ανάσα στη Μπάνφιλντ! (pic)

Η Μπάνφιλντ βοήθησε τον Τσάβες στο να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου και, απ’ ότι φαίνεται, λίγα χρόνια αργότερα, ο 26χρονος φορ θα δώσει και εκείνος με τη σειρά του, «χείρα» βοηθείας στον σύλλογο που τον ανέδειξε!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» φόρεσε για μία τετραετία τη φανέλα των… πρασίνων της Αργεντινής (2010-14), πραγματοποιώντας εμφανίσεις οι οποίες του έδωσαν το «εισιτήριο» για τη μεταγραφή του στη Μπόκα.

Τότε, η Μπάνφιλντ φέρθηκε αρκετά έξυπνα, όπως αποδείχθηκε, τοποθετώντας όρους μεταπώλησης στη συμφωνία της με τους «χενέιζες», προκειμένου ο σύλλογος να έχει το μέγιστο δυνατό κέρδος, κάθε φορά που ο Αργεντινός φορ εξασφάλιζε μεταγραφή.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι όροι αυτοί μεταφέρθηκαν αυτούσιοι στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπόκα, με την οριστικοποίηση του deal να χαροποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του συλλόγου, ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και θα λάβει μεγάλη οικονομική ανάσα από τη μεταγραφή του Τσάβες στο «τριφύλλι».

Λογαριασμός στο Twitter που ασχολείται αποκλειστικά με νέα της πρώτης ομάδας του Τσάβες, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του «Κομαντάντε» στον Παναθηναϊκό, παρουσιάζοντας μάλιστα τα οφέλη που θα αποκομίσει ο σύλλογος από τη συμφωνία των «πρασίνων» με τη Μπόκα.

Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής: «Εξαιρετική είδηση για τα ταμεία της Μπάνφιλντ. Ο Τσάβες πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό έναντι 3.2 εκατ. δολαρίων, με την ομάδα μας να εξασφαλίζει το 50% των χρημάτων που θα δοθούν από τους Έλληνες στη Μπόκα».

Έπειτα, παρουσιάστηκαν σε… τίτλους οι όροι της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Τσάβες, οι οποίοι αφορούν την Μπάνφιλντ. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι: «Ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να αγοράσει το υπόλοιπο 50% του παίκτη, εάν ο ίδιος πετύχει 15 γκολ ή αγωνιστεί στο 60% των διαθέσιμων παιχνιδιών, ενώ εάν οι Έλληνες πάρουν το πρωτάθλημα, τότε η Μπάνφιλντ θα λάβει ένα ποσό ως μπόνους».

https://twitter.com/HDBanfield/status/897467636921008128

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.