ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Νίκη με Over για Νάπολι

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Νίκη με Over για Νάπολι

Σέντρα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, με την αναμέτρηση Νάπολι – Νις να ξεχωρίζει! Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Το παίρνει άνετα η Νάπολι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Νάπολι – Νις, όπου επιλέγουμε άσσο + Over 2.5 σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για «ζευγάρι» με ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι οι Ιταλοί. Οι «παρτενοπέι» δίνουν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και θέλουν να κάνουν πρεμιέρα με το «δεξί» εναντίον της πάντα επικίνδυνης Νις. Πήρε κάποιες μεγάλες νίκες η Νάπολι στα φιλικά (2-0 την Μπάγερν, 2-0 την Εσπανιόλ), σίγουρα έχει αμυντικά ζητήματα να λύσει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, επίσης δεδομένο είναι ότι διαθέτει περισσότερη ποιότητα και εμπειρία απ’ την αντίπαλο της. Η Νις έκανε την έκπληξη με τον Άγιαξ (προκρίθηκε με δύο ισοπαλίες, 1-1 εντός και 2-2 εκτός), όμως ακολούθησαν δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από Σεντ Ετιέν (1-0) και Τρουά (1-2). Θα παραταχτεί χωρίς τον Μπαλοτέλι, ενώ δεν είναι διαθέσιμος ούτε ο νεοαποκτηθείς Σνάιντερ. Πάμε με την έδρα και επιλέγουμε άσσο + Over 2.5.

Δε χάνει η Σάντερλαντ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Σάντερλαντ, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.80. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με διαφορετικό τρόπο τη σεζόν, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν μόλις έναν πόντο στις πρώτες δύο αγωνιστικές, στο 1-1 εντός έδρας με την ΚΠΡ, ηττήθηκαν στην πρεμιέρα εκτός έδρας κόντρα στην Πρέστον. Στον αντίποδα, η Σάντερλαντ ξεκίνησε με το εντός έδρας 1-1 με την Ντέρμπι Κάουντι και επικράτησε εκτός έδρας 1-3 επί της Νόριτς την περασμένη Κυριακή. Είναι πιο έτοιμη η Σάντερλαντ, τη στηρίζουμε σήμερα και ποντάρουμε στο Χ2.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE