ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βασίλη, ιδού η ευκαιρία!

Ο δανεισμός του Χαραλαμπόπουλου στον ΠΑΟΚ θα ωφελήσει τόσο τον ίδιο τον καλαθοσφαιριστή, όσο και τον Παναθηναϊκό.

Βασίλη, ιδού η ευκαιρία!

Το μεσημέρι της Τετάρτης (16/8), ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επισήμως τον μονοετή δανεισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ολοκληρώνοντας καθ’ αυτόν τον τρόπο μια μεταγραφή ουσίας, τόσο για τον ίδιο τον «δικέφαλο», όσο και για τον… Παναθηναϊκό!

Ο Χαραλαμπόπουλος ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη έχοντας προσφάτως κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης με την Εθνική Νέων, διαθέτοντας ρόλο, όχι απλά πρωταγωνιστικό, αλλά ηγετικό στην ομάδα που συνέθεσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τον οποίο και θα ξαναβρεί στο «Παλατάκι», με στόχο να τον προετοιμάσει καταλλήλως για αυτά που… μέλλονται να έρθουν με τον «εξάστερο».

Η απόφαση για τον δανεισμό του 20χρονου φόργουορντ είχε παρθεί εδώ και πολύ καιρό από τον Τσάβι Πασκουάλ, με τον σύλλογο να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές, καταλήγοντας στον ΠΑΟΚ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.783 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο μεν Χαραλαμπόπουλος αφήνει το «τριφύλλι» για να αναλάβει ενεργό ρόλο σε μία ομάδα η οποία έχει υπόσταση στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την ακολουθεί ένα απαιτητικό κοινό. Στοιχεία που αναμένεται να λειτουργήσουν ενισχυτικά στην προσπάθεια «δόμησης» των στοιχείων που έλειπαν από τον ταλαντούχο Βασίλη.

Ο δε Παναθηναϊκός θα παρακολουθεί στενά την πορεία του νεαρού καλαθοσφαιριστή, στις πλάτες του οποίου οραματίζεται το «χτίσιμο» της ομάδας που θα κυριαρχεί την επόμενη δεκαετία, εντός και εκτός συνόρων. Έχοντας εμπειρία από αντίστοιχες καταστάσεις στη Μπαρτσελόνα, ο Πασκουάλ έδωσε το «πράσινο φως» για τον δανεισμό του, προκειμένου να επιστρέψει «ψημένος» και έτοιμος να χαράξει μια νέα πορεία με το «τριφύλλι».

Πλέον, το «μπαλάκι» πέφτει στα «χέρια» του Βασίλη, ο οποίος καλείται να ανταποκριθεί στο νέο του ρόλο στη Θεσσαλονίκη και να «ατσαλωθεί» όσο το δυνατόν περισσότερο, αγωνιστικά αλλά και… ψυχολογικά, υπό την καθοδήγηση ενός προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά, από την παρουσία του στα μικρά κλιμάκια της Εθνικής.

Άλλωστε, ο ίδιος έχει αποδείξει εμπράκτως, φορώντας το «εθνόσημο», ότι έχει τη στόφα για να ηγηθεί, χαρακτηριστικό που συμπληρώνει το αστείρευτο ταλέντο του.

Αυτό που χρειάζεται είναι το να «γράψει» χιλιόμετρα στα παρκέ της Α1, αποκτώντας παραστάσεις και εμπειρίες, τις οποίες, αρκετές φορές θα κληθεί ο ίδιος να διαχειριστεί την τύχη τους, όπως είναι για παράδειγμα το τελευταίο -κρίσιμο- σουτ ενός ματς, οι επιλογές στην άμυνα, οι σωστές αποφάσεις όταν η μπάλα «καίει»…

Βασίλη, ιδού η ευκαιρία λοιπόν!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.