ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Και τυπικά «πράσινος» ο Τσάβες! (pic)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλωσόρισε μέσω instagram τον Αντρές Τσάβες και στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της έβδομης φετινής μεταγραφής του συλλόγου.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Και τυπικά «πράσινος» ο Τσάβες! (pic)

Νωρίτερα, ο ατζέντης του 26χρονου φορ, αποκάλυψε ότι ο Τσάβες θα φορά τη φανέλα με το «9» στην πλάτη. Έπειτα, ήρθε η σειρά του Παναθηναϊκού να καλωσορίσει τον νέο «μπομπέρ» της ομάδας, με ανάρτησή στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο instagram.

O Τσάβες βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας, όπου υπέγραψε το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι», ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αντρές Τσάβες από τη Μπόκα Τζούνιορς. Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το Τριφύλλι.

Ο Αντρές Ελισέο Τσάβες γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1991 στην πόλη Σάλτο της Αργεντινής. Στην τοπική ομώνυμη ομάδα έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του. Στα 15 του τον ενέταξε στο δυναμικό της η Μπάνφιλντ και πριν καν συμπληρώσει τα 20 χρόνια του είχε προλάβει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.

Συνολικά κατέγραψε 92 συμμετοχές και 34 γκολ. Το 2014 έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, παίρνοντας μετεγγραφή για την αγαπημένη του ομάδα, τη Μπόκα Τζούνιορς. Εκεί κατάφερε να γίνει ένας από τους αγαπημένους της εξέδρας, με το προσωνύμιο «El Comandante».

Στη Μπόκα έμεινε 2,5 χρόνια με 37 συμμετοχές και 8 γκολ, προτού το καλοκαίρι του 2016 δοθεί δανεικός στη Σάο Πάουλο της Βραζιλίας. Αυτός ήταν και ο τελευταίος σταθμός προτού συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Αντρές καλώς ήρθες στον Παναθηναϊκό!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.