ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νοκ άουτ και ο Ρέις: Ένα μήνα εκτός ο Πορτογάλος

Νέα ατυχία για τον Παναθηναϊκό καθώς ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα.

Νοκ άουτ και ο Ρέις: Ένα μήνα εκτός ο Πορτογάλος

Κλήθηκε να αγωνιστεί ως δεξί μπακ στο ματς με τη Μπιλμπάο (2-3), καλύπτοντας το κενό που άφησε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο πλέον, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα πρέπει να βρει νέο… υποψήφιο για τη θέση.

Ο Νούνο Ρέις υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του ματς, ένας τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για περίπου έναν μήνα, προσθέτοντας έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Έλληνα τεχνικό, τόσο ενόψει της ρεβάνς του «Σαν Μαμές», όσο και για τις πρώτες αγωνιστικές της Σουπερλίγκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...