ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Δεν μας ενδιαφέρει η ΕΠΟ»

Ο Παναθηναϊκός τονίζει ότι ψήφισε λευκό στην εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ και εξηγεί ότι δεν έβαλε υποψηφιότητα εκπρόσωπο του στις εκλογές, διότι δεν τον ενδιαφέρει η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Παναθηναϊκός: «Δεν μας ενδιαφέρει η ΕΠΟ»

Σύμφωνα με όσα τόνισαν οι άνθρωποι του τριφυλλιού: «ο Παναθηναϊκός δεν έβαλε υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει τη Λίγκα στην ΕΠΟ γιατί δεν θέλει να μετέχει στη διοίκηση της ΕΠΟ. Ακριβώς για αυτό, επειδη δεν μας ενδιαφέρει η διοίκηση της ΕΠΟ ψηφίσαμε λευκό στη διαδικασία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.