ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Παναθηναϊκός για Ινσούα

Ο 26χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ της Ουντινέζε είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός για Ινσούα

Οι “πράσινοι” κινούνται για ποδοσφαιριστή για την αριστερή πλευρά της άμυνας και ένας παίκτης που επανέρχεται στο προσκήνιο είναι ο Εμάνοευλ Ινσούα. Ο Αργεντινός άσος ανήκει στην Ουντινέζε και τηνπερασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη Ράσινγκ Κλουμπ, ενώ έχει φορέσει παίξει και σε Νιούελς και Μπόκα Τζούνιορς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη και γίνονται προσπάθειες για την απόκτησή του. Φυσικά, δε μιλάμε για μια εύκολη περίπτωση. Οι “πράσινοι” παλεύουν για την περίπτωση του Ινσούα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιούνιο του 2019 και οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για το θέμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.