ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Παίρνει αποτέλεσμα η Τουρ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Παίρνει αποτέλεσμα η Τουρ

Μετά από ένα τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων με αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων την Παρασκευή, με το Betarades.gr να έχει καταλήξει σε τρεις προτάσεις, από Β’ Γαλλίας, Α’ Ολλανδίας και Δανία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για τα παιχνίδια της ημέρας!

Δε χάνει η Τουρ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Νιόρ – Τουρ. Φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι στις στοιχηματικές εταιρίες, ωστόσο εμείς θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.80. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν από δέκα ημέρες περίπου, στην έδρα της Τουρ τότε, η οποία επικράτησε 4-1, στο πλαίσιο του Λγκ Καπ. Έκτοτε, η Νιόρ υποδέχθηκε την Οσέρ για το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0, ενώ η Τουρ ηττήθηκε στο γήπεδό της με 0-1 από τη Ρεμς. Οι σημερινοί φιλοξενούμενοι αδικούνται από τη μέχρι τώρα συγκομιδή τους στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκονται στην τελευταία θέση και σίγουρα θα μπορούσαν να φιγουράρουν ψηλότερα. Ψάχνουν το παρθενικό τους “τρίποντο” στη φετινή Ligue 2 και πιστεύουμε ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα την οποία…διέσυραν πριν από λίγες ημέρες.

Κερδίζει η Φίτεσε

Συνεχίζουμε με Α’ Ολλανδίας και τον αγώνα Ρόντα – Φίτεσε, στον οποίο θα επιλέξουμε το “διπλό” σε απόδοση 2.00. Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η Ρόντα ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τσβόλε με 4-2, εμφανίζοντας σημαντικά προβλήματα στην άμυνα κυρίως και είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμη. Η Φίτεσε, από την άλλη, ήταν καταιγιστική και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Μπρέντα, την οποία υποδέχθηκε, φτάνοντας εύκολα στη νίκη με 4-1. Η Φίτεσε δείχνει πιο έτοιμη, θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν κερδίσει σήμερα. Θα στηρίξουμε το “διπλό” που προσφέρεται σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Προβάδισμα η Χόρσενς

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με τη πρωτάθλημα της Δανίας, στο οποίο θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Χόρσενς – Άαλμποργκ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Εξαιρετική εκκίνηση έχει πραγματοποιήσει η Χόρσενς, η οποία μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχει ηττηθεί μία μόλις φορά, μετρώντας στα τέσσερα υπόλοιπα ματς τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ στους δύο αγώνες που έδωσε μπροστά στο κοινό της, έκανε το απόλυτο. Η Άαλμποργκ, από την άλλη πλευρά, αναζητά ακόμη το πρώτο της “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο μέχρι στιγμής μετρά τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Παρόλα αυτά, η Χόρσενς προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Έχει αξία να τη στηρίξουμε και θα πάμε με τον “άσσο”, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE