ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

8 πράγματα που χρησιμοποιούσαμε για μπάλα στην αλάνα όταν δεν είχαμε μπάλα (Pics)

Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει παίξει μπάλα στην αλάνα με ένα από αυτά τα 8 αντικείμενα...

8 πράγματα που χρησιμοποιούσαμε για μπάλα στην αλάνα όταν δεν είχαμε μπάλα (Pics)

Είναι μεσημέρι Σαββάτου. Η γνωστή παρέα σε περιμένει στο γήπεδο. Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο παιχνίδι στην αλάνα του Καμπου Νου (στο εξωτικό Γαλάτσι), όμως λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, συνειδητοποιείς ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Ο Κωστάκης ο χαϊδεμένος που έρχεται πάντα με τον μπαμπά στο γήπεδο και φέρνει την μπάλα ψήνεται στον πυρετό (39 παρά 22) και η μαμά του δεν τον άφησε να έρθει. Είναι δυνατόν να αναβληθεί το ντέρμπι της γειτονιάς που περιμένει όλη η Γ’ Γυμνασίου με κομμένη την ανάσα, γι’ αυτό το λόγο; Όχι βέβαια…

Δείτε εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.