ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βλαχοδήμος: «Να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού και το πρωτάθλημα που αρχίζει μίλησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Βλαχοδήμος: «Να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με Πλατανιά τι περιμένει: «Αν κάνουμε εμείς τα πράγματα σωστά και κυρίως ότι μας πει ο προπονητής, ξέρουμε ο καθένας τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Όλοι θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο αλλά ακόμα είναι νωρίς να το λέμε. Εμείς θέλουμε να κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε κάνει».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το φετινό πρωτάθλημα αν είναι πιο δύσκολο: «Και πέρσι ήταν δύσκολο το πρωτάθλημα και στις μικρές και στις μεγάλες ομάδες. Εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι».

Για το ποιοι θα είναι οι πιο δυνατοί αντίπαλοι: «Εμείς δεν πρέπει να κοιτάζουμε τους άλλους, να δουλέψουμε σκληρά κάθε μέρα στις προπονήσεις, να μαθαίνουμε κάθε μέρα και περισσότερο και να τα δείχνουμε στο παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή γιατί σας ποδοσφαιριστής χαίρεσαι όταν το γήπεδο είναι γεμάτο και εύχομαι αυτή την χρονιά να γεμίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.