ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Αγωνία για Μολέδο

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποχώρησε με φορείο από το ματς με τον Πλατανιά, με τους «πράσινους» να αγωνιούν για την κατάσταση του τραυματισμού του.

Αγωνία για Μολέδο

«Πάγωσαν» στον Παναθηναϊκό βλέποντας τον Ροντρίγκο Μολέδο να αποχωρεί υπό τη συνοδεία φορείου από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός συγκρούστηκε με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, μη δυνάμενος να συνεχίσει να αγωνίζεται, καθώς τραυματίστηκε στον αγκώνα.

Ο Μολέδο διακομίστηκε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο, μαζί με τον ιατρό της ομάδας, Μάνο Σάρρα, όπου αναμένεται να γίνει μία πρώτη εκτίμηση όσον αφορά τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.328 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» έπρεπε να διακομιστεί το συντομότερο δυνατό στο νοσοκομείο, γεγονός το οποίο δεν κατέστη εφικτό, καθώς το ασθενοφόρο του γηπέδου είχε αποχωρήσει νωρίτερα και πέρασε κάποιος χρόνος έως ότου επιστρέψει για να παραλάβει τον 29χρονο αμυντικό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...