ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η τοποθέτηση του Κώστα Μίσσα για τον Αντετοκούνμπο

Όλα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός για το «καυτό» θέμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η τοποθέτηση του Κώστα Μίσσα για τον Αντετοκούνμπο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μίσσα στην κάμερα της Nova:

Για το τι συνέβη: «Η ομάδα ήταν ενημερωμένη με όλο αυτό το κομμάτι σε σχέση με τον Γιάννη. Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στο Καρπενήσι ο Γιάννης έβγαλε το πρόγραμμα κανονικά. Έπειτα οι Μπακς ζήτησαν για 5 μέρες α 5 μέρες να υπάρξει ξεκούραση για τον Γιάννη γιατί υπήρχε ερεθισμός. Πράγματα υπήρχε αλλά δεν έδειχνε κάτι το σοβαρό. Το πλάνο ήταν να παίξει στο Βελιγράδι. Στο πρώτο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο έπαιξε.

Μία ώρα πριν το παιχνίδι με την Μεγάλη Βρετανία είχαμε επαφή και μας είπαν ότι οι Μπακς δεν τον αφήνουν. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μας είπαν ότι έχει γίνει επένδυση 100 εκ. δολάρια. Εμείς είπαμε ότι έχουμε κάνει επένδυση ενός ολόκληρου λαού επάνω του. Η ομάδα ήταν ενημερωμένη. Έχουμε ταλέντο έχουμε εμπειρία και ικανότητα και πάμε στο επόμενο κομμάτι. Απλώς τώρα θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό της απουσίας του Γιάννη.

Για το εάν είχε ενημερωθεί πριν από την ανακοίνωση του Γιάννη: «Εγώ ενημερώθηκα από τον μάνατζερ του πριν βγει στο Instagram. Υπήρχε ενημέρωση και είχα μιλήσει με τους ανθρώπους. Απλά εγώ είπα ότι κατά την δική μου άποψη πως θα έπρεπε να μιλήσει και ο ίδιος και να μου πει τι γίνεται. Είχα ενημέρωση πριν βγει η ανακοίνωση».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια: «Εγώ έχω μια λογική πως η ιστορία γράφεται από τους παρόντες. Οι παρόντες είναι η δύναμη για να κάνουμε πράξη όλο αυτό που έχουμε στο μυαλό μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...