ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:30, PANATHINAIKOS24, NOVASPORTS1)

Με Τσάβες για το «διπλό»

Με τον Αργεντινό να παίρνει για πρώτη φορά λεπτά συμμετοχής, ο Παναθηναϊκός θέλει να αρχίσει με νίκη το φετινό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον Πλατανιά στα Χανιά.

Με Τσάβες για το «διπλό»

Οι “πράσινοι”, μετά την ήττα από την Μπιλμπάο, έχουν στρέψει την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και φυσικά ο μοναδικός στόχος σήμερα είναι οι τρεις βαθμοί.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε μαζί του 21 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και τον Αντρές Τσάβες. Ο Αργεντινός φορ είναι σε καλή κατάσταση και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στον πάγκο και να περάσει κάποια στιγμή σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Με δεδομένες τις απουσίες των τραυματιών Κουλιμπαλί, Ρέις και Βιγιαφάνιες, αλλά και του τιμωρημένου Χουλτ, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Μολέδο και Κουτρουμπή στην άμυνα και τον Κολοβέτσιο στα δεξιά. Στα αριστερά θα πάει ο Λουντ.  Ζέκα και Κουρμπέλης θα είναι στον άξονα, ο Καμπέσας αριστερά, ο Χατζηγιοβάννης δεξιά, ενώ ο Λουτσιάνο θα είναι το στήριγμα του Μολίνς στην επίθεση. Σε περίπτωση που ξεκινήσει στα δεξιά ο Γιόχανσον, τότε αντί του Χατζηγιοβάννη, θέση στα εξτρέμ θα έχει ο Λουντ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.445 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.