ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσάβες: «Χαίρομαι που σκόραρα – Μεγάλη σημασία για εμένα αυτό το γκολ»

Οι δηλώσεις του σκόρερ των «πρασίνων» στην Κρήτη, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης (1-1).

Τσάβες: «Χαίρομαι που σκόραρα - Μεγάλη σημασία για εμένα αυτό το γκολ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι φυσικά χαρούμενος που πέτυχα γκολ στην πρώτη μου συμμετοχή, γενικά είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι. Νιώθω καλά, ήταν ένα καλό ντεμπούτο, είχα την ευκαιρία να σκοράρω και το έκανα. Θέλαμε τους τρεις πόντους της νίκης αλλά και ο ένας βαθμός είναι θετικό ξεκίνημα. Είναι νωρίς ακόμα για να βγάλω συμπεράσματα, καθώς είναι η πρώτη μου εμπειρία στην Ευρώπη. Θέλω πάντως να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται τον Παναθηναϊκό».

Για τον πανηγυρισμό του: «Μου αρέσει να πανηγυρίζω με αυτόν τον τρόπο, ειδικά όταν σκοράρω στο ντεμπούτο μου. Πανηγύρισα τόσο έντονα γιατί το γκολ αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμένα. Θέλω να αφήσω τη σφραγίδα μου στον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται να υποσχεθώ συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων που θα πετύχω, αλλά θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται. Είμαι σχεδόν στο 100% γιατί είχα κάνει προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα μου και είμαι στη διάθεση του προπονητή μας»,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...