ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σίνγκλετον: «Έχουμε ομάδα για μεγάλα πράγματα»

Αισιόδοξος για επιτυχημένη σεζόν με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Κρις Σίνγκλετον, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Σίνγκλετον: «Έχουμε ομάδα για μεγάλα πράγματα»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ, στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό. Είμαι πανέτοιμος να δουλέψω σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για να μπορέσουμε στο τέλος της νέας σεζόν να έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με την περσινή.

Είμαι σίγουρος ότι έχουμε την ομάδα, το ρόστερ, για να πετύχουμε μεγαλύτερα πράγματα σε σχέση με πέρσι. Όμως για να τα καταφέρουμε πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι από το ξεκίνημα των επίσημων αγώνων. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια και να κάνουμε το παραπάνω βήμα στην Ευρωλίγκα», ανέφερε ο 27χρονος άσος στην Πράσινη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...