ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιλογές από Τσάμπιονς Λιγκ και Λιγκ Καπ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Επιλογές από Τσάμπιονς Λιγκ και Λιγκ Καπ

Απόψε ολοκληρώνεται το «παζλ» του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα μας απασχολήσoυν στοιχηματικά δύο αναμετρήσεις από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και παιχνίδια σε Αγγλία και Γαλλία. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Δυνατή στην έδρα της η Μάριμπορ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μάριμπορ – Χαποέλ Μπερ Σεβά, όπου επιλέγουμε το 1 ημίχρονο ή Τελικό σε απόδοση 2.17. Οι Σλοβένοι άντεξαν την περασμένη εβδομάδα στην «καυτή» έδρα της Χαποέλ, μπορεί να ηττήθηκαν 2-1, όμως βρήκαν το εκτός έδρας γκολ που πάντα αλλάζει τις ισορροπίες. Προηγήθηκαν στο 10’, έχαναν 2-1 στην ανάπαυλα, δεν απειλήθηκαν όσο θα περίμενε κανείς στο δεύτερο ημίχρονο. Εντός έδρας η Μάριμπορ είναι σαφώς πιο επιθετική, σπάνια χάνει, χαρακτηριστικό είναι ότι ηττήθηκε μόλις μια φορά στα τελευταία 9 ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν σίγουρα ένα απ’ τα δύο ημίχρονα, επιλέγουμε 1 ημίχρονο ή Τελικό.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ριέκα – Ολυμπιακός, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 1.95 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα με την εντός έδρας νίκη 2-1 της περασμένης εβδομάδας, αποτέλεσμα που ήρθε μάλιστα με ανατροπή στις καθυστερήσεις Έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, είχαν πολλές ευκαιρίες, όμως βρέθηκαν να χάνουν απ’ το πουθενά και κινδύνευσαν ακόμη και με το 0-2! Άξιζαν να κερδίσουν, έδειξαν ότι είναι ανώτερη ομάδα απ’ τη Ριέκα, σήμερα θα έχουν σαφώς περισσότερους χώρους για να δράσουν, καθώς οι Κροάτες κάποια στιγμή θα υποχρεωθούν να πάρουν ρίσκα. Θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τη ζημιά και απόψε, ποντάρουμε στο 2 DNB.

Με το Over 2.5 στο Ντονκάστερ

Πάμε στο Λιγκ Καπ Αγγλίας και την αναμέτρηση Ντονκάστερ – Χαλ, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.80 στην Interwetten. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Λιγκ Καπ, ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικών κατηγοριών. Η Ντονκάστερ συμμετέχει στην Πρώτη Κατηγορία (τρίτο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου), ενώ η Χαλ είναι προσφάτως υποβιβασθείσα απ’ την Πρέμιερ Λιγκ και συμμετέχει στην Τσάμπιονσιπ. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τέσσερα τελευταία ματς (2-2-0), τη στιγμή που η Χαλ έρχεται από δύο σερί ήττες, όπου δέχτηκε συνολικά 5 γκολ. Θεωρούμε ότι το σκορ θα πάει ψηλά, επιλέγουμε Over 2.5.

Υψηλό σκορ στη Γαλλία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Νανσί – Ορλεάν για το Λιγκ Καπ Γαλλίας, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.08. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Λιγκ Καπ Γαλλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες της Ligue 2. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς της Νανσί στη διοργάνωση, μιας και στον προηγούμενο γύρο είχε κληρωθεί με την Μπαστιά, η οποία αποβλήθηκε από το τουρνουά, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση άνευ αγώνος. Έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, τελευταία εκ των οποίων το εντός έδρας 2-2 με τη Σοσό, την ίδια στιγμή που η Ορλεάν κέρδιζε 1-3 εκτός έδρας την Οσέρ. Στην προηγούμενη φάση, οι φιλοξενούμενοι απέκλεισαν την Κιεβιλί Ρουέν (0-1). Επιλέγουμε Over 2.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE