ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτά θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα της προετοιμασίας

Η απουσία των διεθνών λόγω Ευρωμπάσκετ φέρνει στο ΟΑΚΑ δύο καλαθοσφαιριστές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Αυτά θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα της προετοιμασίας

Ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του επίσημη συγκέντρωση για τη σεζόν 2017/18, μπαίνοντας σε κλίμα… προετοιμασίας.

Το «απουσιολόγιο» του Τσάβι Πασκουάλ είναι γεμάτο, καθώς αρκετοί παλιοί και νέοι παίκτες της ομάδας βρίσκονται στις αποστολές των Εθνικών τους ομάδων εν όψει Ευρωμπάσκετ, γεγονός που οδήγησε τους «πράσινους» να φέρουν δύο νέα στελέχη, τα οποία θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία.

Πρόκειται για τον Νώντα Παπαντωνίου (θητεία σε ΑΕΚ, Μαρούσι, Περιστέρι, Ηλυσιακό) αλλά και τον Μάριο Σακελλαρίου (Ψυχικό). Δύο παίκτες που θα κληθούν να διευκολύνουν το έργο του Πασκουάλ στο βασικό στάδιο του «χτισίματος» για τη νέα χρονιά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.