ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Επιστρέφει στη δράση ο Κουλιμπαλί

Ανεβάζει «στροφές» ο 27χρονος αμυντικός και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Επιστρέφει στη δράση ο Κουλιμπαλί

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού στη φιλική ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-2) στη Λεωφόρο, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο αμυντικός από το Μάλι μπορεί να προπονήθηκε ατομικά και εχθές, ωστόσο έχει ανεβάσει για τα καλά ρυθμούς και, όπως όλα δείχνουν, θα κάνει την επανεμφάνισή του στο χορτάρι στην αναμέτρηση της Κυριακής (27/8) κόντρα στον Λεβαδειακό.

Στην άλλη πλευρά, ο έτερος τραυματίας του ρόστερ, Λούκας Βιγιαφάνιες, αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος (λόγω των εθνικών ομάδων).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.