ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έπαθε πλάκα με τον… γίγαντα Μαριάνοβιτς ο Γκιστ! (pic)

O Aμερικανός προσπάθησε να συγκρίνει το ύψος του με τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή, αλλά...

Έπαθε πλάκα με τον... γίγαντα Μαριάνοβιτς ο Γκιστ! (pic)

Ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε μαζί με την κόρη του στο κλειστό του ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη φιλική αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σερβία, στο πλαίσιο του «Ακρόπολις» και έμεινε έκπληκτος με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Το «θηρίο» της Σερβίας, ο οποίος βλέπει τον κόσμο από τα 2.21μ. (!) φωτογραφήθηκε μαζί με την κόρη του Αμερικανού φόργουορντ του «τριφυλλιού», με τον Γκιστ να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ αδερφέ. Έτσι μοιάζει το να είσαι 2.21μ. Όσο για όλους εσάς που νομίζετε ότι είμαι ψηλός… Μπααα, μάλλον αυτός είναι ψηλότερος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.