ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Ίαν και τα… παπούτσια του Μπουρούση!

Ο Ίαν Βουγιούκας μιλάει για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό... με ένα χρόνο καθυστέρηση, την πρόκληση της διαδοχής του Γιάννη Μπουρούση και το Ευρωμπάσκετ που έρχεται...

Ο Ίαν και τα... παπούτσια του Μπουρούση!

O Παναθηναϊκός την φετινή μεταγραφική περίοδο έκανε δικό της τον Ίαν Βουγιούκα, κάνοντας έτσι δικό του έναν από τους πλέον ποιοτικούς Έλληνες σέντερ, ενώ ενίσχυσε με αυτό τον τρόπο τον ελληνικό κορμό της ομάδας.

Ο ίδιος επέστρεψε σε γνώριμα για αυτόν… λημέρια, παρότι ο μόνος παίκτης που είναι ακόμα στην ομάδα σε σχέση με το τότε ρόστερ είναι ο Νικ Καλάθης και μιλώντας τονίζει πως θέλει να δείξει στο παρκέ την εμπειρία που έχει αποκομίσει τα τελευταία χρόνια, βοηθώντας τους «πράσινους» να διεκδικήσουν όλους τους τίτλους για τους οποίους παίζουν.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...