ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πράσινος ο Μουνιέ!

Προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άντονι Μουνιέ με τον Γάλλο εξτρέμ να έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει!

Πράσινος ο Μουνιέ!

Σε μια σπουδαία προσθήκη προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πλήρη συμφωνία με τον Άντονι Μουνιέ και ο Γάλλος εξτρέμ έρχεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με το “τριφύλλι”. Μέσα στη μέρα, ο 29χρονος θα είναι στη χώρα μας.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν εδώ και ένα μήνα πρώτος στη λίστα, αλλά το κασέ του δεν επέτρεπε την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο παίκτης θα υπογράψει για τρία χρόνια και θα πάρει περίπου 500.000 ευρώ ανά έτος.

Τελικά, αφού ο ίδιος έριξε τις απαιτήσεις του και έπειτα από τις διαπραγματεύσεις που έγιναν, οι “πράσινοι” ήρθαν σε συμφωνία μαζί του και προχώρησαν σε μια εξαιρετική μεταγραφή. Οπως σας γράψαμε, ο Μουνιέ έρχεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.