ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΟ

Ρελάνς Παναθηναϊκού: Παλεύει για Χίλιεμαρκ!

Συνεχίζει τις δυναμικές κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι ο Παναθηναϊκός που θέλει να εντάξει στο δυναμικό του και τον 25χρονο διεθνή χαφ από τη Σουηδία, Όσκαρ Χίλιεμαρκ!

Ρελάνς Παναθηναϊκού: Παλεύει για Χίλιεμαρκ!

Έχει πάρει φόρα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά τους Σιλά και Μουνιέ επιχειρεί να «ντύσει» στα πράσινα και τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ, όπως αποκάλυψε το sdna.gr!

Ο Χίλιεμαρκ είναι 25 ετών, αγωνίζεται στη Τζένοα και αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Σουηδίας, με τους «πράσινους» να έχουν έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Πλέον, όπως αναφέρουν άνθρωποι που σχετίζονται με το ρεπορτάζ της Τζένοα, απομένει το «ΟΚ» των ιταλικού συλλόγου για τον δανεισμό του Σουηδού ποδοσφαιριστή (με οψιόν αγοράς), γεγονός που προσπαθούν να διευθετήσουν τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.131 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O Xίλιεμαρκ έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του «βήματα» στην Έλφσμποργκ (2010-13) και έπειτα πήρε μεταγραφή για την Αϊντχόφεν. Στην PSV έμεινε για μία διετία (2013-15) και στη συνέχεια «μετακόμισε» στην Παλέρμο (2015-17), με τελευταίο σταθμό τη Τζένοα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.