ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρία «χτυπήματα» σε χρόνο… ρεκόρ!

«Τρελό» μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μέσα σε -περίπου- δύο ημέρες κατάφερε να κλείσει τρεις ποδοσφαιριστές.

Τρία «χτυπήματα» σε χρόνο... ρεκόρ!

Γεμάτο… συγκινήσεις και ανακοινώσεις ήταν το περασμένο διήμερο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, όπως κι αν το δει κανείς, θα θυμάται για καιρό τα όσα συνέβησαν μεταξύ της 29ης και της 30ης Αυγούστου, στο μεταγραφικό πεδίο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το πρωί της Δευτέρας (28/8), η Κοπεγχάγη ανακοινώνει την απόκτηση του Κάρλος Ζέκα, του μέχρι πρότινος αρχηγού του «τριφυλλιού», αφήνοντας στους «πράσινους» μόλις… τρεις ημέρες ώστε να καλύψουν το κενό του 28χρονου μέσου…

Το ποσό που έλαβε ο σύλλογος για την πώληση του Ζέκα, έφτασε όχι μόνο για την εύρεση του αντικαταστάτη του Ελληνοπορτογάλου, αλλά και για άλλες δύο κινήσεις ουσίας, σε θέσεις οι οποίες έχριζαν ενίσχυσης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εν τέλει, ο Παναθηναϊκός βρήκε στο πρόσωπο του Γιακούμπα Σιλά, του 26χρονου αμυντικού χαφ και αρχηγού της Εθνικής Μάλι, τον καταλληλότερο αντικαταστάτη για τον Ζέκα, αφήνοντας στην άκρη την περίπτωση του Ένοχ. Το απόγευμα της Τρίτης (29/8) έγινε γνωστή η συμφωνία των δύο πλευρών, τα ξημερώματα της Τετάρτης ο ποδοσφαιριστής αφίχθη στην Αθήνα και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Παράλληλα, το βράδυ της Τρίτης, εμφανίστηκε στο προσκήνιο το όνομα του Νίνκοβιτς, του 24χρονου Σέρβου εξτρέμ, όμως κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, ο Σέρβος έγινε… Γάλλος! Τι εννοούμε; Η περίπτωση του «Νίνκο» έμεινε στην άκρη λόγω της ανατροπής σκηνικού που συνέβη στην υπόθεση Μουνιέ.

Οι «πράσινοι» είχαν τοποθετήσει από καιρό τον 29χρονο ποδοσφαιριστή στις πρώτες θέσεις της λίστας τους, με τον ίδιο να κάνει την κίνηση-ματ, ρίχνοντας τις οικονομικές απαιτήσεις του και παράλληλα άνοιξε νέο δίαυλο επικοινωνίας με τον Παναθηναϊκό. Το μεσημέρι της Τετάρτης, έγινε γνωστή η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών!

Πριν καλά καλά «κοπάσει» η… σκόνη από τη συμφωνία με τον Μουνιέ, εμφανίστηκε στον ορίζοντα η προοπτική του Χίλιεμαρκ. Ο Παναθηναϊκός πάλευε να αποσπάσει το «ναι» της Τζένοα ώστε να φέρει στην Αθήνα ως δανεικό τον 25χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική Σουηδίας. Εν τέλει, όλα πήγαν κατ’ ευχήν και το βράδυ της Τετάρτης, έγινε γνωστή η οριστική συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ιταλικού συλλόγου.

Κάπως έτσι, το «τριφύλλι» πρόσθεσε τρεις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του, σε χρόνο… ρεκόρ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο γεγονός, εάν συνυπολογίσουμε το διάστημα που απέμενε έως τη λήξη της προθεσμίας για τις μεταγραφές (1/9) αλλά και τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρξαν σε κάθε περίπτωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.