ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιατί «χάλασε» στο… παρά ένα του Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα

Οι λόγοι για τους οποίους «ναυάγησε» το deal του Παναθηναϊκού με τους Πορτογάλους. Ποια ομάδα μπήκε «σφήνα» για τον διεθνή γκολκίπερ.

Γιατί «χάλασε» στο... παρά ένα του Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ το τελευταίο τριήμερο της μεταγραφικής περιόδου και βρέθηκε μια «ανάσα» από ένα ακόμη «μπαμ», το οποίο ωστόσο έπεσε στο… κενό λόγω χρόνου.

Το απόγευμα της Πέμπτης (31/8), η Μπενφίκα επανήλθε με μία άκρως συμφέρουσα πρόταση για την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, προσφέροντας στον Παναθηναϊκό ένα ποσό που υπερέβαινε τα 2 εκατ. ευρώ και τον Ολλανδό εξτρέμ, Όλα Τζον ως αντάλλαγμα.

Οι δύο σύλλογοι κατάφεραν να βρουν ένα κοινό σημείο επαφής, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο από την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, η Μπενφίκα προσέφερε στον «Όντι», πενταετές συμβόλαιο με αποδοχές που έφταναν τα 300.000 ευρώ ετησίως, με την πλευρά του 23χρονου γκολκίπερ να αξιώνει ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.239 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μπενφίκα και του Βλαχοδήμου «κόλλησαν» στο οικονομικό σκέλος, κάτι που οδήγησε στο οριστικό «ναυάγιο» του deal, καθώς η… κλεψύδρα άδειαζε δίχως να υπάρχει η δυνατότητα εξεύρεσης κάποιας λύσης, καθώς η προθεσμία για τις μεταγραφές έληγε στις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Αξίζει να σημειωθεί πως, πλην των Πορτογάλων, κρούση για τον Βλαχοδήμο έκανε και η Βιγιαρεάλ, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τους «πράσινους» διότι δεν κρίθηκε συμφέρουσα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.