ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΞΑΝΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ

Νέα εξέταση για Μολέδο, αγωνία στον Παναθηναϊκό

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα μπει σε νέο γύρο εξετάσεων ώστε να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αγκώνας του.

Νέα εξέταση για Μολέδο, αγωνία στον Παναθηναϊκό

Η άδεια του Ροντρίγκο Μολέδο τελείωσε, με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει την Πέμπτη στην Ελλάδα και να πραγματοποιεί συνάντηση με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Ο Βραζιλιάνος υπέστη εξάρθρωση αγκώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά και για τον λόγο αυτό του έχει τοποθετηθεί νάρθηκας στο σημείο του τραυματισμού του.

Σήμερα, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα περάσει από νέο… γύρο εξετάσεων, για να φανεί το εάν έχουν σημειωθεί βήματα στην αποθεραπεία του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.207 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η κατάσταση του αγκώνα του βρίσκεται σε καλό επίπεδο, τότε ο Μολέδο θα μπει σύντομα σε ρυθμούς προπονήσεων, ειδάλλως, εάν τα αποτελέσματα δείξουν το αντίθετο, τότε η επιστροφή του θα λάβει νέα παράταση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.