ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το μεταγραφικό «πάρε-δώσε» του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι

Η θερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (1/9) και το Panathinaikos24.gr. σας παρουσιάζει συνοπτικά τη λίστα με αυτούς που καλωσόρισε αλλά και εκείνους που αποχαιρέτησε το «τριφύλλι».

Το μεταγραφικό «πάρε-δώσε» του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι

Η προθεσμία που αφορούσε τη θερινή μεταγραφική περίοδο εξέπνευσε στις 12 τα μεσάνυχτα, αφήνοντας… γλυκόπικρη γεύση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν πρόλαβε, λόγω χρόνου, να ολοκληρώσει την… ανταλλαγή με την Μπενφίκα (Όλα Τζον – Βλαχοδήμος), ωστόσο κατάφερε να… καλωσορίσει τρεις ποδοσφαιριστές το τελευταίο διήμερο!

Συνολικά, οι «πράσινοι» ενέταξαν στο ρόστερ τους 12 ποδοσφαιριστές, αποχαιρετώντας 17, σε ένα από τα πιο έντονα καλοκαίρια του συλλόγου, όσον αφορά τις αφίξεις αλλά και τις αποχωρήσεις.

Ποιοι ήρθαν: Όμρι Άλτμαν, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Λουτσιάνο Νέβες, Μπράιαν Καμπέσας, Σωκράτης Διούδης, Ματίας Γιόχανσον, Αντρές Τσάβες, Φάνης Τζανδάρης, Εμάνουελ Ινσούα, Γιακούμπα Σιλά, Άντονι Μουνιέ, Όσκαρ Χίλιεμαρκ

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.630 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιοι έφυγαν: Πολ Ζοσέ Εμποκού, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Νίκος Γιαννακόπουλος, Σεμπάστιαν Λέτο, Στέφανος Κοτσόλης, Νίκος Μαρινάκης, Μουμπάρακ Γουακάσο, Διαμαντής Χουχούμης, Μάρκους Μπεργκ, Αμπντούλ Ατζαγκούν, Ολιβιέ Μπουμάλ, Τζαντομένικο Μέστο, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Ράσμους Τελάντερ, Κάρλος Ζέκα, Λουκ Στιλ, Λαουτάρο Ρινάλντι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.