ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άρχισαν οι εγγραφές στις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού!

Το δίκτυο των Σχολών για παιδιά 5 – 15 ετών με δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και προπονητές πιστοποιημένους από την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός σε περιμένει.

Άρχισαν οι εγγραφές στις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Το δίκτυο των Σχολών για παιδιά 5 – 15 ετών με δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και προπονητές πιστοποιημένους από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σε περιμένει.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Με την εγγραφή σε μια Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού κάθε παιδί κερδίζει:

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.044 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένταξη σε ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών Συμμετοχή σε Ποδοσφαιρικές, Ψυχαγωγικές και Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις Επισκέψεις στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” και παρακολούθηση αγώνων του Παναθηναϊκού Τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων και αξιολόγηση αθλητικών επιδόσεων αγώνες με τα τμήματα της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού Όσοι διακριθούν προωθούνται στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Μια σχολή του Δικτύου βρίσκεται σίγουρα κοντά σου. Μην χάσεις την ευκαιρία!

Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε κλίκ εδώ, κάλεσε στο 210 8709208 ή περιηγήσου στη σελίδα των Σχολών στο Facebook.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...