ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προπονήθηκε ο Κουτρουμπής – Προβλήματα για Σκίμπε

Ο αμυντικός των «πρασίνων» έδειξε έτοιμος εν όψει Βελγίου. Τέσσερις «πονοκέφαλοι» για Σκίμπε.

Προπονήθηκε ο Κουτρουμπής - Προβλήματα για Σκίμπε

Η Εθνική μας ομάδα δίνει αύριο ματς-τελικό με το Βέλγιο (21:45) και ο Μίκαελ Σκίμπε έχει λίγες ώρες μπροστά του προκειμένου να βρει λύσεις όσον αφορά τη στελέχωση της ενδεκάδας, καθώς εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου, αλλά και των Ρέτσου, Κυριάκου Παπαδόπουλου και Στέφανου Καπίνο από το αυριανό ματς.

Τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός τον ώθησαν να καλέσει εκτάκτως τον Γιώργο Κουτρουμπή. Ο 25χρονος αμυντικός των «πρασίνων» ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Σκίμπε και προπονήθηκε κανονικά σήμερα στον Άγιο Κοσμά, δείχνοντας έτοιμος ώστε να βοηθήσει εάν χρειαστεί στο αυριανό παιχνίδι με τους Βέλγους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...