ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΜΜΕ

Χίλιεμαρκ: «Ήθελα μια ομάδα που να διεκδικεί τίτλους»

Ο 25χρονος διεθνής μέσος ανέλυσε στους Σουηδούς τους λόγους για τους οποίους επέλεξε το «τριφύλλι» ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Χίλιεμαρκ: «Ήθελα μια ομάδα που να διεκδικεί τίτλους»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» κλήθηκε εκτάκτως από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσονς, για την αναμέτρηση με τη Λευκορωσία.

Η παρουσία του Χίλιεμαρκ στην αποστολή των Σουηδών προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους εκπροσώπους του Τύπου της χώρας, οι οποίοι πλησίασαν τον 25χρονο μέσο, ρωτώντας τον, μεταξύ άλλων, τους λόγους για τους οποίους είπε το «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

«Ήθελα να βρω ξανά το συναίσθημα που είχα στην Έλφσμποργκ και την Αϊντχόφεν, όταν διεκδικούσα τίτλους και υπήρχε θετική αύρα γύρω από τα πάντα. Ήθελα μια ομάδα που να διεκδικεί τίτλους και όχι να μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πέρασα από μια διαδικασία άκρως διδακτική, αλλά ήταν η στιγμή για μια νέα ζωή αφού πλέον έχω προοδεύσει σαν άνθρωπος και σαν παίκτης», απάντησε ο Χίλιεμαρκ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 104.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...